Actualizare 3: În al treilea meci al turneului U 16 de la Cluj echipa noastră a fost învinsă de către UMobitelco I Cluj la o diferența de 18 puncte.
Cu toate ca am pierdut acest meci cu o echipă mai mare în medie decât băieți nostrii cu 1 an sau chiar 2, azi am practicat un joc excepțional, care din păcate s-a lăsat cu 2 accidentări destul de serioase.
Căpitanul echipei -  Sandor Matei a suferit o contuzie urâtă a buzei, mai exact o tăietură a buzei, iar mai grav accidentat a fost cel mai important jucător al echipei nostre Albu Ciprian, care a suferit o dislocare a umărului drept.
Astfel cei doi jucători vor fi indisponibili o perioadă.

Actualizare 2: În al 2-lea meci al turneului de la Cluj, echipa noastră a învins echipa BC Olimpic Baia Mare cu scorul de 64-55, meci ce a contat pt Campionatul Național de baschet U 16.
Felicitări băiețoilor pt prestația excelență!!!

Actualizare 1:În primul meci al turneului de la Cluj, echipa noastră CSS Sighet a învins LPS Satu Mare cu scorul de 59-54!!!!

Campionatul National de Baschet U16 2015-2016 va debuta maine la Cluj Napoca cu primul turneu de calificare din acest sezon. Echipa de baschet a CSS Sighet -antrenor Emil Kosztelnik va efectua deplasarea la Cluj, unde va juca in compania unor echipe ca  U Mobitelco 1, U Mobitelco 2, , CSS Viitorul Cluj, LPS-CSS Satu Mare si  BC Olimpic Baia Mare.

''Cu toate ca in acest nou sezon vom juca cu echipe mai mari ca si varsta cu 1 an si chiar 2 ani,vom demonstra ca suntem si la acesta categorie de varsta una dintre cele mai valoroase echipe din tara''. - a declarat antrenorul echipei, prof. Emil Kosztelnik.

 

Share

Sectii sportive

Newsletter

Vreau sa primesc pe e-mail informatii:Joomla Extensions powered by Joobi