In perioada 18-25 mai la Bucuresti se vor desfasura finalele Campionatului National de baschet U14, competitie la care va participa si echipa CSS Sighet, campioana editiei trecute.

La turneu se vor intalni cele mai bune opt echipe din tara: BC Slam Bucuresti, 4Sports Bucuresti, U BT Cluj Napoca, ACS Dan Dacian Bucuresti, Laguna Bucuresti si CSS Sighet. Dupa cum se poate observa, echipele bucurestene domina acest turneu, la fel ca si in anii trecuti, dar echipa sigheteana a reusit sa castige titlul in sezonul trecut, castigand in fata celor de la Mobitelco Cluj. Duminica se vor afla si celelalte doua echipe care vor participa la turneul final, in urma unui meci de baraj.

Directorul CSS Sighet si antrenorul echipei, domnul Emil Kosztelnik a declarat: ''Echipa noastră pleacă la acest turneu final să apere titlul de campioană nationala obținut anul trecut...pregătiți, motivati, siguri de valoarea echipei noastre vom încerca să aducem de la Bucuresti un nou titlu la SIGHET!!!!
Chiar dacă nu am putut susține acest turneu la Sighet în fața celor care ne iubesc si ne susțin, vom pleca departe, la Bucuresti să luptăm "cu Sighetu'-n suflet" pentru a deveni din nou CAMPIONII ROMANIEI!!!!''

Succes baieti! Vrem titlul!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

Sectii sportive

Newsletter

Vreau sa primesc pe e-mail informatii:Joomla Extensions powered by Joobi