Baschet

Baschet masculin: Jucam acasa in primul turneu de U13 - Antrenorul Vasi Boca si echipa lui sunt pregatiti de prima confruntare

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
In perioada 7-8 ianuarie 2023, in sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier din Sighetu Marmatiei se va desfasura primul turneu al Campionatului National de baschet masculin U13.
La turneu participa echipele CSS Sighet(antrenor Vasile Boca), CSM-CSU Oradea, CSU Universitatea de Vest Timisoara, ACS Wild Cats Baia Mare.
Programul turneului arata astfel:
Sambata 7.01 - 9:30 CSM-CSU Oradea - CSU Timisoara
11:30 CSS Sighet - ACS Wild Cats Baia Mare
16:30 CSU Timisoara - ACS Wild Cats Baia Mare
18:30 CSM-CSU Oradea - CSS Sighet
Duminica 8.01 - 9:30 CSS Sighet - CSU Timisoara
11:30 ACS Wild Cats Baia Mare - CSM-CSU Oradea

CSS Sighet -CSS 6 Dinamo 90-60

U16oradeaIn primul meci disputat in cadrul turneului semifinal de baschet U16, echipa noastra a invins la un scor frumos echipa similara a CSS 6 Dinamo Bucuresti. Scorul la capatul celor 4 reprize a fost de 90-60 pentru echipa noastra.

Felicitam echipa si antrenorul!

 

 

 

Citește mai departe: CSS Sighet -CSS 6 Dinamo 90-60

Volei in 30 noiembrie si turneu U16 in 1-3 decembrie la CSS Sighet

u16In data de joi 30 noiembrie, in sala de sport de la Liceul Tehnologic Forestier, echipa de volei feminin a CSS Sighet va intalni in etapa a V-a a CN de volei echipa celor de la CSS 2 CNE CSM Baia Mare.

In perioada 1-3 decembrie, tot in aceeasi sala se va desfasura turneul de baschet din cadrul CN de baschet U16, cu participarea echipelor LPS Bihorul 1 Oradea, CS SCM Timisoara, CSS Viitorul Cluj-Napoca, LPS Bihorul 2 Oradea si CSS Sighetu Marmatiei.

Dupa primul turneu care s-a desfasurat la Oradea, echipa CSS Sighet ocupa primul loc in grupa cu 8 puncte, fiind urmata de echipele LPS Bihorul 1 Oradea - 7 puncte, CS SCM Timisoara cu 6 puncte, CSS Viitorul Cluj-Napoca cu 5 puncte si LPS Bihorul 2 Oradea cu 4 puncte.

Patru meciuri - patru victorii pentru echipa de baschet a CSS Sighet

U16oradea

In primul turneu din cadrul Campionatului National de baschet U16, echipa CSS Sighet a reusit patru victorii din tot atatea meciuri jucate. Astfel, din prima zi ea a reusit sa invinga echipa CSS Viitorul Cluj cu scorul de 81-51, iar impotriva celor de la BC SCM Timisoara a castigat la un scor mare, de 99-50.

Al treilea meci al turneului a fost jucat impotriva echipei LPS-CSM Oradea 1, si acesta fiind castigat cu scorul de 71-54.

Ultimul meci a fost tot impotriva unei echipe oradene, a doua echipa a LPS-CSM Oradea, sighetenii antrenati de Emil Kosztelnik reusind sa obtina victoria la scorul de 82-33!

 

 

 

 

 

 

Citește mai departe: Patru meciuri - patru victorii pentru echipa de baschet a CSS Sighet

Noul sezon de baschet U16 debuteaza la Oradea - CSS Sighet prezent la start

u16In perioada 26-29.10.2017 echipa de baschet U16 a CSS SIGHET se va deplasa la Oradea pentru disputarea primului turneu din sezonul 2017-2018, unde va disputa 4 meciuri impotriva echipelor similare CSM1 ORADEA, CSM2 ORADEA, CS BC TIMISOARA si CSS VIITORUL CLUJ. Acest turneu este primul din actuala editie de campionat national.

Succes echipei!

 

 

 

Citește mai departe: Noul sezon de baschet U16 debuteaza la Oradea - CSS Sighet prezent la start

Sectii sportive

Newsletter

Vreau sa primesc pe e-mail informatii:Joomla Extensions powered by Joobi


baschet graph