Urmeaza un sfarsit de saptamana incarcat de competitii pentru sportivii mai multor sectii din cadrul CSS SIGHET. Sportivii de la sectia de atletism se vor deplasa vineri 16.10.2015 la Baia Mare in vederea unui concurs la nivel judetean, iar duminica, aceeasi sportivi condusi de d-na prof.Oros Melinda se vor deplasa la Cluj Napoca in vederea disputarii unui Grand Prix la nivel national.
O echipa din cadrul sectiei de fotbal se va deplasa la Baia Mare pentru disputarea unei etape din cadrul campionatului judetean de fotbal. Echipa de cadete din cadrul sectiei de volei, condusa de prof.Zoltan Attila se va deplasa la Bors in vederea disputarii etapei a 2-a din cadrul campionatului national de volei.
Echipa de U14 din cadrul sectiei de baschet se va deplasa la Tg Mures in vederea disputarii etapei a 3-a din cadrul Campionatului National de baschet impotriva echipei BC GLADIUS TG MURES,in timp ce echipa de baschet de U 16 se va deplasa la Satu Mare pentru disputarea primei etape din cadrul Campionatului National de baschet impotriva echipei LPS CSS SATU MARE.SUCCES SPORTIVILOR NOSTRII!!!

 

Share

Sectii sportive

Newsletter

Vreau sa primesc pe e-mail informatii:Joomla Extensions powered by Joobi