Clubul Sportiv Scolar Sighet

Atletism

 Antrenori:

prof. Oros Melinda

 antrenor Axeniuc Gabriel

Atletism

CSS Sighet

Baschet

Antrenori:

prof. Kosztelnik Emil

prof. Pop Alin

antrenor Boca Vasile

antrenor Gavaller Armand

Baschet

Clubul Sportiv Scolar Sighet

    Box

Antrenori:

antrenor Stetca Adrian

antrenor Bohotici Adi

Box

Clubul Sportiv Scolar Sighet

   Volei

Antrenori:

prof. Zoltan Attila

antrenor Codrea Tanta

Volei

Clubul Sportiv Scolar Sighet

  Fotbal

Antrenori:

antrenor Stan Tudor

 

Fotbal

CLUBUL SPORTIV SCOLAR S-A INFIINTAT IN ANUL 1976 IN URMA ORDINULUI MINISTERULUI EDUCATIEI SI INVATAMANTULUI nr 255/1976 sub denumirea de Scoala Sportiva de elevi, cu sediul in Sighetu Marmatiei, Str Libertatii nr. 22, fiind prima unitate de invatamant de acest profil din judetul Maramures.

Din 1976 si pana in prezent CSS Sighet a fiintat fara intrerupere pana in prezent, iar in acesti aproape 40 de ani de activitate a fost principalul furnizor de performanta sportiva la nivel local, judetean, national si chiar international, din Sighetu Marmatiei.

Printre cei mai cunoscuti sportivi care si-au inceput activitatea in cadrul clubului nostru o amintim pe Monica Iagar, campioana europea la saritura in inaltime si campioana modiala universitara, fotbalisti precum Ghinda Attila, Marius Bilasco, boxeri precum Lucian Bute, Claudiu Rasco - primul sighetean partipant la Jocurile Olimpice de la Sidney si multi alti campioni nationali la direrite ramuri sportive, toti acesti mari sportivi facand parte alaturi de fostii lor antrenori din galeria selecta a CSS SIGHET in acesti 40 de ani de existenta.

Scopul CSS Sighet in cei 40 de ani de existenta si in prezent este  de a valorifica fondul bio-motric al acestei zone si de a promova sportiv  spre inalta performanta.

In prezent in cadrul CSS Sighet activeaza un numar de 300 de sportivi si 10 profesori/antrenori impartiti pe urmatoarele ramuri sportive: atletism, baschet, box, fotbal, tenis de camp si volei.

Share

Sectii sportive

Newsletter

Vreau sa primesc pe e-mail informatii:Joomla Extensions powered by Joobi


baschet graph