Memorial de box ''Grigore Vlad''

boxvladIn perioada 23-25 noiembrie, la Sighetu Marmatiei s-a desfasurat turneul de box Memorial ''Grigore Vlad'', organizat de catre Clubul Sportiv Scolar prin antrenorii de box Adrian Stetca si Claudiu Rasco.

La gala au participat boxeri de la diferite cluburi de box din Seini, Zalau, Satu-Mare si bineinteles CSS Sighet, care au boxat la diferite categorii, de la copii si pana la juniori.

Meciurile s-au desfasurat in cate 3 reprize de durata diferita, fiecare sportiv primind o diploma de participare, iar castigatorii au primit cupe si medalii.

Citește mai departe: Memorial de box ''Grigore Vlad''

Medalie de bronz pentru pugilistul Bogdan Pop de la CSS Sighet

Pugilistul sighetean Bogdan Pop, legitimat la CSS Sighet a reusit sa castige medalia de bronz, in cadrul competitiei dotate cu trofeul Cupa Romaniei la box - juniori. In sferturile de finala el a trecut de Adrian Bogdanos de la Dunarea Galati cu scorul de 3-0. In semifinala a fost din pacate invins de catre pugilistul Dorel Bolovan de la SCM Craiova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește mai departe: Medalie de bronz pentru pugilistul Bogdan Pop de la CSS Sighet

Boxerul sighetean Adrian Bohotici a participat la CM de juniori de la Sankt Petersburg

In perioada 4-12 septembrie, la Sankt Petersburg s-au desfasurat Campionatele Mondiale de box pentru juniori. Lotul national de box al Romaniei, antrenat de Ilie Captari, a participat la aceasta competitie extrem de importanta incercand prin pugilistii pe care ii are in componenta sa smulga cat mai multe medalii adversarilor din ring.

Din lotul national de box a facut parte si sportivul sighetean Adrian Bohotici la +80 kg, legitimat la CSS Sighet si antrenat de catre Adrian Stetca si Claudiu Rasco. Adrian Bohotici este un boxer de mare valoare, care promite mult si are sanse sa devina un mare sportiv in continuare. El a fost cooptat in lot in urma meciurilor de calificare care au avut loc la Sighetu Marmatiei acum cateva saptamani, cand s-a definitivat componenta lotului national.

Citește mai departe: Boxerul sighetean Adrian Bohotici a participat la CM de juniori de la Sankt Petersburg

Sectii sportive

Newsletter

Vreau sa primesc pe e-mail informatii:Joomla Extensions powered by Joobi


baschet graph