Concursul de atletism de la Carei a fost un bun prilej pentru verificarea atletilor inaintea inceperii sezonului competitional

carei2017In zilele de 20 si 21 octombrie, la Carei s-a desfasurat concursul de atletism ,,Cupa 25 octombrie,, organizat de catre CSS Carei. Sectia de atletism a CSS Sighet - antrenor Melinda Oros -  a participat, ca in fiecare an de altfel, la concurs cu un numar de 15 sportivi, la diferite probe.

Cativa dintre atleti au ocupat si locuri pe podium, astfel: Erik Fornvald loc 3 la greutate juniori 2, Mihai Cosmin loc 1 la greutate juniori 3, Andreea Coroian loc 1 la 800m. In ansamblu, fata de concursul de anul trecut, prin prisma rezultatelor, majoritatea sportivilor sigheteni participanti au obtinut rezultate notabil mai bune fata de concursul de anul trecut, dovedind astfel importanta antrenamentelor si receptivitatea si constanta participarii la ele.

Poze aici

Citește mai departe: Concursul de atletism de la Carei a fost un bun prilej pentru verificarea atletilor inaintea...

Patricia David - program la FOTE 2017

patri 2017In cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European desfasurat la Gyor in Ungaria, atleta sigheteana Patricia David va debuta in prima zi a competitiei, adica luni 24 iulie, in proba de saritura in lungime - calificari de la ora 16:20.

In caz ca se califica in finala, in a doua zi a competitiei ea va incerca sa urce pe podium marti de la orele 15:45.

In a treia zi - miercuri 26 iulie, de la orele 10.30 Patricia va debuta in proba de triplu-salt, iar daca va trece de runda de calificari, va sari in finala in ziua de vineri 28 iulie, de la orele 16:55. 

CSS Sighet iti tine pumnii stransi Patri!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Medalii de argint si bronz la CN de atletism - juniori 3 - Patricia David merge la FOTE -GYOR

patriIn perioada 15-16 iulie la Bucuresti s-au desfasurat Campionatele Nationale de atletism pentru juniori 3. Concurs important pentru sectia de atletism a CSS Sighet, pentru ca la eveniment au participat si campioana nationala din sezonul de iarna, Patricia David, la probele de saritura in lungime si triplu-salt si Mihai Cosmin la probele de disc si greutate. 

Concursul s-a terminat pentru atleta sigheteana cu locul 2 si medalie de argint la proba de triplu-salt si locul 3 si medalie de bronz la lungime. Atletismul sighetean este pe podium inca, alaturi de cluburi mult mai mari din tara cu mult mai multe resurse de orice natura decat clubul sighetean.

Atleta Patricia David va participa la FOTE - Ungaria in perioada 21-29 iulie 2017, ea facand parte din lotul national de juniori.

Mihai ,,Coco,, Cosmin a venit pe locul 7 la proba de greutate cu un rezultat de 11,73m.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește mai departe: Medalii de argint si bronz la CN de atletism - juniori 3 - Patricia David merge la FOTE -GYOR

Patricia David este in lotul national de juniori

patriAtleta Patricia David, legitimata la CSS Sighet face parte din lotul national de juniori al Romaniei, lot care va participa la FOTE - Festivalul Olimpic al Tineretului european. Evenimentul va avea loc in perioada 21-29 iulie, in Ungaria. Atleta sigheteana va concura in probele de lungime si triplu-salt, probe la care detine titlul national in prezent. Succes Patri!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește mai departe: Patricia David este in lotul national de juniori

Grand Prix de atletism - Patricia David castiga proba de triplu-salt

In perioada 13-14 mai 2017 la Bucuresti s-a desfasurat un concurs national de Grand Prix - juniori II si III - prima etapa. Evenimentul s-a desfasurat pe stadionul de atletism ,,Iolanda Balas,, din incinta Federatiei Romane de Atletism.

De la Clubul Sportiv Scolar, la concurs a participat atleta Patricia David- multipla campioana nationala si castigatoare a mai multor concursuri judetene si zonale. Ea a concurat la probele de saritura in lungime si triplu-salt. Din nou atleta sigheteana s-a clasat pe primul loc la proba de triplu-salt cu o performanta de 11.87 m la categoria juniori III si cu o saritura de 12.08m a obtinut tot locul I la categoria juniori II. In a doua zi a concursului ea a participat la proba de lungime unde a sarit 5.39m.

 

 

 

 

Sectii sportive

Newsletter

Vreau sa primesc pe e-mail informatii:Joomla Extensions powered by Joobi


baschet graph