Clubul Sportiv Scolar Sighet

Atletism

 Antrenori:

prof. Oros Melinda

 antrenor Axeniuc Gabriel

Atletism

CSS Sighet

Baschet

Antrenori:

prof. Kosztelnik Emil

prof. Pop Alin

antrenor Boca Vasile

antrenor Gavaller Armand

Baschet

Clubul Sportiv Scolar Sighet

    Box

Antrenori:

antrenor Stetca Adrian

antrenor Bohotici Adi

Box

Clubul Sportiv Scolar Sighet

   Volei

Antrenori:

prof. Zoltan Attila

antrenor Codrea Tanta

Volei

Clubul Sportiv Scolar Sighet

  Fotbal

Antrenori:

antrenor Stan Tudor

 

Fotbal

Dorim să vă informăm cu entuziasm despre proiectul nostru inovator, "SportEd," care a trecut cu succes de etapa de evaluare în cadrul programului Erasmus+, apel - parteneriate la scara mică pentru proiecte în sport și se află acum în contractare:
Descriere: Clubul Sportiv Școlar Sighetu Marmației și Clubul de Tineret Atletic Argyroupoli din Grecia sunt recunoscute pe plan local și național, însă își doresc o mai mare expunere internațională. Pentru a îndeplini acest deziderat, am creat un proiect transnațional de 8 luni, concentrat pe promovarea educației în sport pentru 96 de sportivi și 6 antrenori.
Obiective:  
1. Dezvoltarea competențelor prin două tabere sportive de 10 zile, cu antrenamente comune, ateliere și activități culturale. 
2.  Sesiuni de antrenament comune pentru 6 antrenori în tabăra din Grecia. 
3. Promovarea valorilor europene și schimbul de experiență, consolidând legături interculturale.
Beneficii: Sportivii vor obține abilități și cunoștințe sporite, sprijin psiho-nutrițional și exerciții de forță. Antrenorii vor învăța noi tehnici, abordări de coaching și lideriat, îmbogățindu-și expertiza.
Impact: Proiectul va întări relații și va dezvolta o rețea internațională de antrenori și sportivi. Valorile europene și dialogul intercultural vor răzbate în organizații și comunități, având un impact semnificativ pe termen lung.
Sustenabilitate: Rezultatele proiectului se vor integra în activitățile noastre, asigurând continuitatea beneficiilor. SportEd va contribui la o comunitate mai largă și la promovarea valorilor europene prin educație în sport.
Alăturați-vă nouă în acest demers ce îmbină performanța atletică cu dezvoltarea personală și culturală!  #SportEdErasmus

Pentru detalii, vizitați https://www.css-sighet.ro/ sau contactați-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Proiect finanțat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus+. Acest anunț reflectă doar opiniile autorilor, iar Comisia Europeană nu este responsabilă pentru nicio utilizare a informațiilor conținute aici.
Share

Sectii sportive

Newsletter

Vreau sa primesc pe e-mail informatii:Joomla Extensions powered by Joobi


baschet graph