Clubul Sportiv Scolar Sighet

Atletism

 Antrenor:

 prof. Oros Melinda

Atletism

Clubul Sportiv Scolar Sighet

Baschet

Antrenori:

prof. Kosztelnik Emil

prof. Pop Alin

Baschet

Clubul Sportiv Scolar Sighet

    Box

Antrenori:

Stetca Adrian

Rasco Claudiu

Box

Clubul Sportiv Scolar Sighet

   Volei

Antrenori:

Zoltan Attila

Codrea Tanta

Volei

Clubul Sportiv Scolar Sighet

   Tenis

Antrenor:

Mihaljek Eugen

Tenis

Clubul Sportiv Scolar Sighet

  Fotbal

Antrenori:

Lais Aladar

Nichitus Ciprian

Fotbal


css2017Anul competitional 2016-2017 a ajuns la final si pentru sportivii si antrenorii de la Clubul Sportiv Scolar din Sighetu Marmatiei. In atmosfera de sarbatoare si in culorile alb-albastru ale clubului, cei peste 200 de sportivi legitimati la club si antrenorii lor s-au reunit in sala de sport de la Liceul Tehnologic Forestier pentru a pune punct inca unui an competitional.

Directorul clubului, Emil Kosztelnik a deschis festivitatile prin evocarea celor 40 de ani de activitate ai unitatii pe care o conduce, amintind cateva nume sonore care au plecat spre sportul de performanta din curtea clubului sighetean: Monica Iagar, Claudiu Bilasco, Lucian Bute, Claudiu Rasco, Emil Dancus - ar fi cativa dintre cei multi care au inceput sportul de performanta la CSS Sighet si au avut o cariera sportiva de performanta de-a lungul vietii. Sa nu uitam ca multi dintre antrenorii de azi ai clubului au fost sportivi de performanta in tinerete, ei revenind la clubul de la care au plecat - Emil Kosztelnik, Claudiu Rasco, Melinda Oros, Adrian Stetca...

Primarul Horia Scubli, prezent la eveniment, a rostit si el cateva cuvinte legate de activitatea sportiva de la CSS Sighet, reamintind la final ambitiosul proiect de a avea o echipa de baschet de liga a II-a la Sighetu Marmatiei, proiect greu de indeplinit dar si mai greu de continuat. Dar nu imposibil de realizat. Din partea CSS Sighet a fost oferit un tablou cu sigla clubului catre primarul sighetean, tablou executat de catre unul dintre angajatii clubului, pasionat de pictura.

In continuare, toti antrenorii din cadrul clubului si-au premiat sportivii cu diplome de merit pentru activitatea desfasurata in ultimul an, diplome de excelenta fiind oferite celor mai buni dintre ei, pentru rezultatele obtinute: Patricia David - atletism, echipa de baschet U16 pentru performanta de la turneul final, boxerii legitimati la CSS Sighet fiind cei care au cucerit cele mai multe titluri de campion anul acesta, de remarcat dintre ei pe pugilistul Iura Cureleac care dupa circa doua luni de antrenament devine campion national, dovedindu-se o mare speranta pentru viitorul boxului sighetean si pe Adi Bohotici - participant la CM de juniori si component al lotului national de box.

 

Directorul CSS Sighet a tinut sa multumeasca si directorilor de institutii de invatamant in curtea carora sectiile de sport ale clubului isi desfasoara activitatea, si anume Liceului Tehnologic Forestier, Liceul Tehnologic Marmatia si Colegiul National ''Dragos Voda''

Emil Kosztelnik a tinut sa le multumeasca si parintilor prezenti la eveniment pentru faptul ca si-au indrumat odraslele spre sport, cu mentiunea ca ii asteapta si in noul an competitional sa fie alaturi de club.

Pe aceasta cale lansam un apel catre parintii doritori sa isi indrume copiii spre sport, unitatea sigheteana le sta la dispozitie cu sectiile de atletism, baschet, box, fotbal, tenis si volei. 

La finalul ceremoniei s-a facut o poza de grup cu toti sportivii si antrenorii prezenti.

Mai multe foto puteti vedea pe pagina de Facebook a CSS Sighet.

Antrenori CSS Sighet:

Atletism - Melinda Oros

Baschet - Emil Kosztelnik

Box - Adrian Stetca si Claudiu Rasco

Fotbal - Aladar Lais si Ciprian Nichitus

Tenis - Eugen Mihaljek

Volei - Attila Zoltan si Tanta Codrea

 

 

Share

Sectii sportive

Newsletter

Vreau sa primesc pe e-mail informatii:Joomla Extensions powered by Joobi