Box

Medalie de bronz pentru pugilistul Bogdan Pop de la CSS Sighet

Pugilistul sighetean Bogdan Pop, legitimat la CSS Sighet a reusit sa castige medalia de bronz, in cadrul competitiei dotate cu trofeul Cupa Romaniei la box - juniori. In sferturile de finala el a trecut de Adrian Bogdanos de la Dunarea Galati cu scorul de 3-0. In semifinala a fost din pacate invins de catre pugilistul Dorel Bolovan de la SCM Craiova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește mai departe: Medalie de bronz pentru pugilistul Bogdan Pop de la CSS Sighet

Adi Bohotici - medalie de argint la Cupa Romaniei

Pugilistul Adrian Bohotici, legitimat la CSS Sighet a reusit sa obtina locul II la Cupa romaniei de tineret la categoria +91 kg, luptand in finala cu sportivul Mican Emanuel de la C.S.Onesti, component al Centrului Olimpic Braila.

Adi Bohotici este antrenat de catre Ady Stetca si Claudiu Rasco.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește mai departe: Adi Bohotici - medalie de argint la Cupa Romaniei

Boxerul sighetean Adrian Bohotici a participat la CM de juniori de la Sankt Petersburg

In perioada 4-12 septembrie, la Sankt Petersburg s-au desfasurat Campionatele Mondiale de box pentru juniori. Lotul national de box al Romaniei, antrenat de Ilie Captari, a participat la aceasta competitie extrem de importanta incercand prin pugilistii pe care ii are in componenta sa smulga cat mai multe medalii adversarilor din ring.

Din lotul national de box a facut parte si sportivul sighetean Adrian Bohotici la +80 kg, legitimat la CSS Sighet si antrenat de catre Adrian Stetca si Claudiu Rasco. Adrian Bohotici este un boxer de mare valoare, care promite mult si are sanse sa devina un mare sportiv in continuare. El a fost cooptat in lot in urma meciurilor de calificare care au avut loc la Sighetu Marmatiei acum cateva saptamani, cand s-a definitivat componenta lotului national.

Citește mai departe: Boxerul sighetean Adrian Bohotici a participat la CM de juniori de la Sankt Petersburg

C.S.S.SIGHET LA CUPA CASTANELOR ( 23-24 . 09. 2015 la Baia- Mare )

DUPA CAMPIONATUL MONDIAL DIN RUSIA ,PUGILISTUL SIGHETEAN ADI BOHOTICI + 80 KG A SPULBERAT TOTUL IN CALE CASTIGAND AMBELE PARTIDE PRIN CTKO 1 (castiga KO tehnic in prima repriza) INTR-O MANIERA DE MARE CAMPION !!! FELICITARI ADI !!! FELICITARI C.S.S. SIGHET !!! 

C.S.S.SIGHET LA CUPA CASTANELOR ( 23-24 . 09. 2015 la Baia- Mare ) !!! POP BOGDAN;52KG-LOC . 1 !!! ADI BOHOTICI ; +80 KG. -LOC. 1 !!! ROMAN SAMUEL; 42 KG. - LOC. 1 !!! GRIGOR DANIEL ; 60 KG. - LOC. 1 !!! MATICIUC VASILE ; 66 KG. - LOC. 2 !!! GABORAN DENIS ; 70 KG. - LOC 2 !!! POP MARIAN ; 75 KG. - LOC . 2 !!! PREGATITI de ADI STETCA si CLAUDIU RASCO !!! FELICITARI BAIETI !!!

Citește mai departe: C.S.S.SIGHET LA CUPA CASTANELOR ( 23-24 . 09. 2015 la Baia- Mare )

Sectii sportive

Newsletter

Vreau sa primesc pe e-mail informatii:Joomla Extensions powered by Joobi